Kuinka rakentaa henkilöbrändi somessa?

Henkilöbrändäys somessa

Henkilöbrändäys somessa


Henkilöbrändi voidaan jakaa karkeasti kahteen osaan. Ensimmäinen osa henkilöbrändiä on maine, joka muodostuu tekemistäsi asioista ja kuinka muut kokevat sinut. Tähän et voi suoraa vaikuttaa muutakuin tavoilla ja tekemisilläsi.

Ole siis somessa ihmisille ystävällinen, vastaa nopeasti heidän kysymyksiin ja tuo positiivista ilmapiiriä ympärillesi. Muista toimia myös samalla tavalla tapaamisissa! Kaikkia ei voi miellyttää mutta henkilöbrändäys somessa on helpompaa, jos olet ”easy going”!

Toinen osa brändin rakenteessa on imago, jonka voit täysin itse luoda. Vahvin tapa luoda imago, on tehdä se visuualisesti, koska se on mitä ihmiset ensimmäisenä näkevät kun tutustuvat henkllöbrändiisi sosiaalisessa mediassa! Ja mikä olisi helpompaa ja kustannustehokkaampaa luoda henkilöbrändi kuin ilmaiset somekanavat!

Keskity siis miltä toimintasi somessa näyttää! Tee henkilöbrändistäsi selkeä ja tuo helposti esiin mitä ajatuksia ja toimintatapoja edustat! Muista myös kohderyhmäsi! Teet pääasiassa kuitenkin sisältöä muille ihmisille, mieti mitä haluat heille jakaa? Ehkä iloa? Motivaatiota? Tai hyödyllistä informaatiota?

Kun käytät kuvankäsittelyssä presettejä, saat somessa brändiisi helposti erottuvuutta massasta.

Meidän presettejä käyttämällä kuvasi ovat aina tyylikkäitä ja raikkaan värisiä somessa💙💙 Minkälaisen imagon sinä haluat itsellesi luoda?

Muista että somessa on kyse asioiden, informaation tai elämäsi jakamisesta! Muista kuitenki suunnitella mitä haluat jakaa! Kauniit kuvat eivät kuitenkaan ole koskaan keneltäkään pois! 😘

Tutustu meidän Mobile Presetteihin ja tee kuvistasi kauniita helposti ja nopeasti! 

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista