Lightroom Preseteistä usein kysyttyä

Mitä ovat Lightroom Presetit? 📷

Lightroom Presetit ovat kuvankäsittelyn esiasetuksia, joita voidaan kutsua myös filttereiksi. Voit käyttää Presettejä mihin tahansa valokuvaan joka sinulla on joko puhelimessa tai tietokoneella. Presetit ovat suunniteltu säätämään kuviesi valotusta, sekä värisävyä. Jokaisessa Presetissä on omat asetukset.

Mikä on Lightroom? 🤔


Lightroom on Adoben luoma ilmainen kuvankäsittelyohjelma, jonka löydät App Storesta ja Play kaupasta! Adobe Lightroom on mahdollista saada myös tietokoneelle. Löydät meiltä myös käyttökurssin Lightroomille.

Paljonko Puhelimen Lighroom -sovellus maksaa? 📱

Puhelimen Lightroom sovellus on ilmainen, voit ladata sen Appstoresta tai Play Kaupasta. Puhelimen applikaatiolla voit käyttää Presettejä, sekä muokata kuviasi todella kattavasti.

Miksi valokuvia editoidaan? 🤔

Monesti kuvanotto-olosuhteet eivät ole parhaat mahdolliset. Voi olla liian kirkasta, liian tummaa, tai värit eivät yksinkertaisesti näytä samalta valokuvassa kuin paljain silmin. Editoinnilla voidaan korjata tai korostaa asioita mitä kuvassa halutaan näkyvän. Esimerkiksi henkilön nostamista esiin tai korostamalla eri värisävyjä.

Alla oleva kuva on otettu GoProlla, tässä kuvassa haluttiin nimenomaan nostaa henkilöä esiin taustasta, sekä korostaa merellisiä sävyjä. Kuvassa käytetty Mobile Paradise Preset Packia.

Preset

Mitä tarvitsen Presettien käyttöönottoon? 🤗

Presetit saat käyttöösi joko tietokoneen Adobe Lightroom -kuvankäsittelyohjelmalla, tai puhelimen ilmaisella lightroom mobile -sovelluksella. Kun Presetit on asennettu, voit ottaa ne käyttöösi parilla painalluksella. Jokainen Preset-tuote sisältää käyttöönotto-ohjeet. Puhelimen käyttöönotto-ohjeet Androidille ja iPhonelle löytyvät tästä.

Ovatko Presetit tehty ainoastaan järjestelmäkameralla otettuihin kuviin? 📸

Eivät ole, monen puhelimen kamerat vetävät vertoja järjestelmäkameralla otettuihin kuviin laadultaan. Joten filtterit käyvät sekä puhelimella, että järjestelmäkameralla otettuihin kuviin.

Miten voin maksaa ja onko se luotettavaa? 🤔

Käytössämme on kotimaiset, sekä turvalliset Checkout Finlandin maksutavat. Maksaminen onnistuu pankkikortilla, luottokortilla, tilisiirrolla sekä lukuisilla muilla tavoin.

OP Nordea Danske Bank Aktia Handelsbanken Oma Säästöpankki POP Pankki S-Pankki Säästöpankki Ålandsbanken Visa MasterCard American Express Masterpass MobilePay Pivo Siirto  Collector Bank Mash

 

Entä jos en osaa tai tarvitsen apua? 🤯

Voit lähettää sähköpostia design@viljamiharjuniemi.com ja autamme sinua mielellämme 😊