Presetit Lightroomiin | Evedit

Presettien käyttämisen hyödyt

Mitä hyötyä on Presettien käytöstä ja mitä ovat Presetit?

 

1. Presetit ovat kuvankäsittelyn esiasetuksia

Lightroom Presetit ovat kuvankäsittelyn esiasetuksia, joita voidaan kutsua myös filttereiksi. Voit käyttää Presettejä mihin tahansa valokuvaan joka sinulla on joko puhelimessa tai tietokoneella. Presetit ovat suunniteltu säätämään kuviesi valotusta, sekä värisävyä. Jokaisessa Presetissä on omat asetukset.

 

 

 

2. Tee henkilöbrändistäsi tunnistettava Presettien avulla

Kun käytät kuvankäsittelyssä presettejä, saat omasta brändistäsi tunnistettavan, jolloin mielikuva sinun henkilöbrändistä vahvistuu! Meidän preseteillä kuvasi ovat aina tyylikkäitä ja raikkaan värisiä somessa, vaikuttaa se vahvistamaan ajatusta siitä, että myös sinä olet tyylikäs ja raikas!

 

 

3. Presetit nopeuttavat kuvien editointia

Presetit tekevät editoinnista nopeaa ja sulavaa, sinun ei tarvitse myöskään tarkastella, että onko sinun kuvasi samansävyisiä kuin aikaisemmat kuvasi, se tulee itsestään!

 

4. Presetit saavat sinut katsomaan valokuvausta uudella tavalla

Valokuvatesa myöhään illalla, voi valokuvat jäädä hieman tummiksi, jotta saata varmasti taivaan kaikki sävyt talteen. Jokaisessa meidän preset packissa on vähintään yksi presetti, joka nostaa tummia sävyjä ylöspäin, menettämättä kuitenkaan taivaan kaikkia sävyjä!

5. Preseteillä voit inspiroitua uudestaan

Jos olet aikaisemmin tykännyt valokuvauksesta. Mutta olet kyllästynyt, kun uutta kuvattavaa ei tunnu löytyvät. Presetit antavat uutta näkökulmaa, kun vanhoista kuvista, joita et kokenut erikoisina, ovatkin presetin käsittelyn jälkeen tyylikkäitä ja mielenkiintoisia. 

 

Päästä luovuutesi irti ja katso meidän presetit tästä!

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista